Форумни правила

Форум на български език
Общи условия и правила на forum.pirateduel.com

1. Акаунти и профили
1.1 За потребителски профил във форума трябва да използвате регистрирания си профил в pirateduel.com.

1.2 Възможен е избор от предварително зададени аватари за потребителите.

2. Теми и постове
2.1 Писането на български в частта на форума "Bulgaria" става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение. При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.

2.2 Пускайте темите си в правилните раздели, като преди това проверявайте дали вече не съществува такава тема. Забранено е пускането на мнения, които не са свързани с темата (offtopic) . Слагайте ясни заглавия на темите. Заглавието на темата трябва да е свързано пряко и разбираемо с нейното съдържание. Пример за лоши заглавия са: ПОМОООЩ!!!!!,Помогнете!!!!!!, Гърция и др. подобни

2.3 Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани, а създателите на такива постове баннвани и изгонвани от форума без предупреждение.

2.4 Изказвайте адекватни и ясно обосновани мнения, пряко свързани с темата! Препоръчително е да не ползвате голям брой емотикони в едно мнение, както и писането с главни букви.

2.5 Забранено е да се включват изображения в цитатите.

2.6 Теми и постове целящи безплатна реклама, ще бъдат заключвани и изтривани без предупреждение. Такива могат да бъдат поствани единствено с разрешението на собствениците на сайта.

2.7 Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън или отправят заплахи към други потребители, група потребители или сайта и форума, ще бъдат баннати или изгонвани без предупреждение. Правилото важи и за потребители, които обиждат или изказват нецензурни думи към други потребители, модератори, администратор или сайта и форума.

2.8 Потребителите са задължени да редактират постовете си при нужда от допълнения, за да се избягва натрупването на последователни постове от един и същ потребител.

2.9 Показването на имена на градове, имена на играчи или каквато и да е друга индивидуална информация в публикуваните доклади, без съгласието на двете страни, е забранено.

2.10 Безмислени и тъпи теми ще бъдат изтривани без предупреждение.

2.11 Нямате правото да променяте редакциите, направени от модератор или администратор!


3. Допълнителна информация и упътвания
3.1 Когато забележите мнение или друга част от профила на потребител, която да е в разрез с правилата, съобщете на модераторите на Форума. Те ще предприемат необходимите компетентни действия.

3.2 При неспазване на горепосочените правила, модераторите имат правото по своя преценка да ви санкционират неофициално с лично съобщение или официално с предупреждение.

3.3 Модераторите си запазват правото да променят, трият или заключват теми и постове. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не на потребителите. Имайте в предвид, че модераторската работа е на доброволни начела и не е налична 24 часа на ден.

3.4 Представянето за членове на екипа (Администратори, Съпортъри, Модератори или Глобални модератори) е забранено и наказуемо.

3.5 Членовете на екипа не са задължени да отговарят на въпроси, ЛС или да дават обяснения както във форума, така и на ЛС. Отговарянето е по желание и добра воля. Оплаквания от модератори, модераторски действия и решения се приемат на лично съобщение към глобалните модератори "Pro" и "apxeonTepukc", дискутирането на подобни проблеми във форума е забранено.

Администраторите си запазват правото да променят тези правила по всяко време. Всеки който се е регистрирал в сайта се съгласява с тези правила и е длъжен да ги спазва.
05 Jan 2015
Pro
User avatar
Joined: 20 Jun 2014