Предложения към разработчиците

Пачове, последни промени, предложения
Тук е мястото да давате предложения и съвети за играта.

Най - добрите от тях, могат да намерят място в някой от следващите пачове и техните автори да бъдат записани в "Златния списък" на Pirate Duel.
30 Jun 2014
apxeonTepukc
User avatar
Joined: 20 Jun 2014
дубрютру!
при опит за търговия често се получава: „Нямаме свободен търговски кораб!“.
би било добре да изплюва и някакво време, след което такъв ще има. примерно: „Ще имаме свободен търговски кораб след 0:34:15 часа.“.
още по-добре ще е да се нарежда на някаква опашка - сделката е сключена, но трябва да се изчака извършването ѝ.
може да се направи и развиване освен на „пазарлък“ и на „експресна доставка“ (или нещо подобно) - което срещу някакви ресурси повече, извършва незабавна сделка - при вдигане на ниво таксата пада.
друг вариант е да се развива „търговско представителство“ (или нещо подобно (не ми се отдава именуване на разни неща)) - където при вдигане на ниво ще се гарантира наличието на определен брой търговски кораби или пък ще сваля от времето за изчакване на свободен търговски кораб.
поздрави!
lqlqlqlio
01 Jul 2014
lqlqlqlio
User avatar
Joined: 30 Jun 2014
Би било хубаво да ти показва само новите мнения в дадена тема от форумите, а не да скролваш през всичко. Не че засега е много, но все ще се натрупа някога :)
01 Jul 2014
wizy
User avatar
Joined: 30 Jun 2014
Относно свободните кораби ти имаш само 1 търговски кораб, така че си следи неговия таймер и нямаш проблем да знаеш кога е свободен и кога не
01 Jul 2014
Torbalan
User avatar
Joined: 30 Jun 2014
Мисля, че ще е добре да има някаква система за продажба или размяна на ресурси между играчите. Другото което мисля, че ще е добре да се направи възможността да оставяш някакъв брой пирати на острова си за защита, защото ако флотата ти атакува друг играч или е на приключение си беззащитен ако те атакуват в този момент ;)
01 Jul 2014
cekyputo
User avatar
Joined: 30 Jun 2014
Определено трябва да има някаква защита, защото ако искаш да се развиваш флотата ти трябва да е в движение доста често. Може да се направи някакъв патрулен кораб или по форта да ги слагаш тия бойци?
01 Jul 2014
wizy
User avatar
Joined: 30 Jun 2014
wizy wrote:Определено трябва да има някаква защита, защото ако искаш да се развиваш флотата ти трябва да е в движение доста често. Може да се направи някакъв патрулен кораб или по форта да ги слагаш тия бойци?


Това с варианта за делене на армията за защита и нападение сме го мислили много пъти, но към момента не сме измислили работещ вариант. Не смятам че ако ти си разделиш пиратите ще можеш да спреш моята цяла армия или че можеш да ме нападнеш когато се защитавам с всичките си пирати...
01 Jul 2014
Pro
User avatar
Joined: 20 Jun 2014
Направете така,че като сложиш курсора върху даден събирач,да е ясно какво точно събира.
01 Jul 2014
Dr.Brasnar
User avatar
Joined: 30 Jun 2014
Dr.Brasnar wrote:Направете така,че като сложиш курсора върху даден събирач,да е ясно какво точно събира.


Идеята е добра, трябва да помислим как да се реализира !
01 Jul 2014
Pro
User avatar
Joined: 20 Jun 2014
Време след,което ще можем да построим дадена сграда,някъде при града информация за войската за по-бързо ориентиране около какво става с града ти.
02 Jul 2014
1m2o
User avatar
Joined: 02 Jul 2014
Post a reply