Предложения към разработчиците

Пачове, последни промени, предложения
Предлагам когато подменяш кораб дървата за поправка да намалят не да се увеличават. Не виждам къде е логиката да подменяш натрошен кораб със здрав и да ти иска повече дърва нали си го подменил със здрав ?! Искаше ми 25 дърва подмених кораба станаха 28. Не съм за 3 дърва, а за принципа.
04 Oct 2014
yHuKaT
User avatar
Joined: 04 Jul 2014
Аз ли съм единственият, който не вижда голям смисъл от Имперските кораби... по-точно от силата им в момента. Развивам се горе-долу добре засега, но е абсурд да победя кораб над 2-ро ниво. Да не говорим, че се случва да губя битки с такива от 1-во. Не мога да си представя, че има хора, които побеждават кораби на 6-то, 7-мо и т.н. ниво. И следователно в цялата работа няма смисъл - картата се пълни с обекти, които никой не може да победи, а фармът става невъзможен :roll:
10 Oct 2014
ravel1860
User avatar
Joined: 02 Jul 2014
Пичове, направете така, че да си виждам ресурсите, когато дарявам на Събирачи от Гилдията. ;) Има достатъчно място!
29 Sep 2015
Soulsource
User avatar
Joined: 25 Sep 2015
И още нещо: голямо разтакаване е да цъкам върху определен кораб на картата и да "влизам" в него, за да проверя каква е далаверата с мисията. После като цъкна "back", или пък на "Карта", когато нещо не ми допадне и искам да се върна на картата, за да търся друга мисия, направо ме връща при моят остров. И айде пак тършуване, преравяне на картата... Направете го така, че да ми дава информация за мисията само с посочване на/върху кораба, островчето или там каквото е... Просто едно балонче с кратка информация за мисията (ресурси, които ще са ми нужни, и какво ще получа срещу тях, плюс евентуално и времето за изпълнение) да излиза само при посочване на корабчето, и готово! :) И така - ако нещо не ти допадне в мисията/ корабчето, която/ което си посочил, просто да продължиш да си скролваш, търсейки по картата желаната мисия за флотилията. Иначе е голяяяямо мотане насам и натам, връщане, цъкане, щъкане, бааа...

П.С. И моля, обърнете внимание на предният ми пост за ресурсите. Или пък, ако по/на/правите това - с посочването и изскачащите балончетата с информация за обектите на картата, просто може да добавите и ресурсите, които един играч притежава, в отдел "Карта" - отгоре. Така играта става по-приятна, лека и прегледна.
30 Sep 2015
Soulsource
User avatar
Joined: 25 Sep 2015
И някаква визуална промяна (дори и минимална) на сградите след ъпгрейд също няма да е излишна ;) Козметика е, верно, но пък е закачаща и приятна :)
02 Oct 2015
Soulsource
User avatar
Joined: 25 Sep 2015
Още някои предложения и от мен.

1. Мисля че добавяне на опция зазакупуване на перли би улеснило потребителите, които нямат електронно банкиране и тн. или просто н знаят как се използва. Може би и sms, въпреки че лично аз не харесвам тази опция поради простата причина че телефонните компании взимат голям %, но все пак въпроса не е какво харесвам аз а как услугата да достигне до максимален брой потребители.

2. Би било добре някъде в горното ляво или дясно ъгълче на картата да има два текстбокса за въвеждане на координати и бутонче "Отиди", като след избирането му зарежда избраната позиция в средата на картата.

3. И едно козметично предложение. Би изглеждало добре ако например през няколко нива се сменя изображението на сградите(Може би по-дребно върху старите).

4. Ще е полезно да има някакъв чат, в който по-запознатите потребители биха могли да помагат на останалите.

Постарах се да дам предложения с минимална трудоемкост от техническа гледна точка.
Това е за сега, ако имам друга идея ще я споделя :)
20 Jan 2016
THE_SNIPER
User avatar
Joined: 22 Dec 2015
Здравейте отново,

Надявам се че все още някой влиза в този форум. Това е основа за една чудесна игра, стига да и се обърне малко повече внимание от към разработка.

Това, което прави онлайн игрите интересни са клановете и комуникацията между играчите в тях и извън тях.

Надявам се скоро някой да обърне внимание.

Поздрави!
19 Mar 2017
THE_SNIPER
User avatar
Joined: 22 Dec 2015
Post a reply